Opdrachten uitvoeren waarbij veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd

Kwaliteitsgarantie

Wij bieden onze klanten (de service aanvragers) de garantie dat hun opdrachten worden uitgevoerd met een hoog kwaliteitsniveau

We controleren of jij de juiste persoon bent voor de juiste opdracht. Het is dan ook van belang dat je je profiel zo eerlijk en compleet mogelijk invult, om een goed en objectief beeld te krijgen van je vaardigheden. Je profiel wordt door onze medewerkers gecontroleerd. Ook zullen je eerdere klanten je beoordelen wat weer referenties oplevert voor toekomstige klanten. Aan de hand van deze gegevens kunnen we de juiste mensen aan de juiste opdrachten verbinden.

Super Jobber.png
needs.png

Verzekeringsgarantie

Wij gaan er uiteraard van uit dat je werk zo goed mogelijk uitvoert. Wij vertrouwen op jouw kwaliteiten.

Maar het kan altijd een keer voorkomen dat er iets misgaat. Geen probleem. Al onze opdrachten, uitgevoerd door de mensen geselecteerd voor de opdracht, zijn gedekt door onze AXA-verzekering, voor zowel lichamelijk letsel of materiële schade aan de woning. Zonder eigen risico.

 Financiële garantie

Wij beschermen transacties tussen onze leden met een duidelijk kader.

Alle opdrachten worden vooraf door de klant betaald binnen onze beveiligde omgeving. Als jij naar tevredenheid van de klant de opdracht hebt uitgevoerd, zal de klant je betaling goedkeuren. Als het opdrachten betreft in het kader van een samenwerkingsverband met een van onze partners (bijv. IKEA), zal Yoojo de betaling 72 u na volledige afronding van de opdracht én na ontvangst van een ingevuld en ondertekend missierapport, uitvoeren. De betaling ontvang jij op jouw account in onze Jobber app. Ook deze omgeving is beveiligd.

Overigens verbind je je als jobbers ertoe de vooraf overeengekomen tarieven te respecteren.

Pay.jpg

Aanvullende verzekering

Wij raden de jobbers aan zelf een ongevallenverzekering af te sluiten voor het geval henzelf iets overkomt tijdens de werkzaamheden.

Hierbij stellen we enkele ongevallenverzekeringen voor:

Centraal Beheer : Link
Nationale Nederlanden: Link

Daarnaast is het voor ZZP-ers aan te raden een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Dit is momenteel nog niet verplicht, maar er zijn plannen in de maak om het vanaf 2024 als verplichting in te voeren. Deze verzekering kun je onder andere afsluiten bij de volgende verzekeraars:

Centraal Beheer : Link

Nationale Nederlanden: Link

mission.png

Lees onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid door te klikken op de link die op u van toepassing is: Link

Rectangle 362.jpg
Jobber worden
Wil je wat bijverdienen door opdrachten en/of klussen te doen bij jouw in de regio? Sluit je dan nu aan bij onze Jobber community!

Bepaal zelf!

Bepaal je uurtarief

Voor elke opdracht kan je je uurtarief vaststellen aan de hand van wat er door de klant wordt gevraagd en je eigen ervaring.

Schrijf je in door de "Yoojo Jobber" app te downloaden.

Bepaal je eigen agenda

Bied jouw diensten aan wanneer je zin en tijd hebt. Met onze Jobber app deel je je eigen agenda in en houd je deze ook bij.

Schrijf je nu in en begin direct

Creëer je eigen profiel in slechts enkele minuten en je kan meteen aan de slag. Zodra je profiel online is, kun je reageren op opdrachten bij jouw in de omgeving.